23 de ani de activitate, proiecte destinate studenților, dar nu numai, Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai își propune în continuare să fie o voce.

Ne puteți susține donând cei 2% din impozitul pe venit completând formularul 230 (Formular 230 OSUBB), mai jos regăsind informații legate de acesta.

Orice contribuabil poate dispune de direcţionarea a 2% din impozitul pe venit obţinut anul anterior, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală, non-profit, iar în cazul în care nu se alege redistribuirea acestei sume, rămâne încasată și gestionată de stat.

Data maximă de depunere a formularului este 30 mai 2020, formularul putând fi depus atât fizic, cât și online

Modalitatea de depunere online a formularului 230 se face prin serviciul online ANAF – Spațiul Privat Virtual – SPV. În cazul în care nu sunteţi înregistrat în cadrul serviciului Spaţiul Privat Virtual, înscrierea este posibilă prin accesarea următorului link.

Filmul de prezentare a paşilor ce trebuie urmaţi în vederea înregistrării în Spaţiul Privat Virtual este disponibil la următorul link.

Datele necesare completării formularului:

-denumire entitate non-profit/unitate de cult: Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai

-cod de identificare fiscală: 9434305

-IBAN: RO49BTRL01301205A34507XX 

Dacă doriți să ne susțineți organizația depunând acest formular și redirecționând 2% din impozitul pe profit, nu ezitați să ne contactați pentru mai mult ajutor.

Categorii: Generale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.