23 de ani de activitate, proiecte destinate studenților, dar nu numai, Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai își propune în continuare să fie o voce.

Ne puteți susține donând cei 2% din impozitul pe venit completând formularul 230 (Formular 230 OSUBB), mai jos regăsind câteva informații legate de acesta.

Orice contribuabil poate dispune de direcţionarea a 2% din impozitul pe venit obţinut anul anterior, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală, non-profit, iar în cazul în care nu se alege redistribuirea acestei sume, rămâne încasată și gestionată de stat. 

Data până la care se poate trimite formularul este 25 mai 2020, formularul este preferat să fie completat de mână cu majuscule.

Formularele sunt deja completate cu datele organizației, motiv pentru care este necesară doar completarea datelor personale și semnătura. Rubrica „Sumă” nu trebuie completată dacă nu se știe cu exactitate, inspectorul fiscal o să facă acest lucru.

De asemenea, detalii privind completarea acestui formular se găsesc și în document.

Mai multe detalii sunt regăsite și în prezentarea făcută de Direcția Generală de Asistență pentru Contribuabili accesând  https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/toate_formularele_cu_explicatii/#230n.

Dacă doriți să ne susțineți organizația completând acest formular și redirecționând 2% din impozitul pe profit, nu ezitați să ne contactați pentru mai mult ajutor și pentru a intra în posesia acestora.

Acestea vor fi depuse de către noi în cazul în care locul de muncă se află în Cluj-Napoca, iar pentru alte zone, acestea trebuie depuse la organul fiscal  în a cărui rază teritorială își are sediul sursa de venit.

Categorii: Generale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.