Știm că admiterea s-a desfășurat într-un mod neobișnuit în acest an, dar iată-ne ajunși la capătul primei etape. E doar începutul unui drum plin de aventuri alături de oameni minunați la sfârșitul căruia sperăm că îți vei găsi vocația.

Ca de fiecare dată concurența a fost una ridicată, de aceea te felicităm pentru reușita ta!  În ciuda acestor vremuri incerte ai dat dovadă de curaj și dăruire, aspirând la un loc printre studenții Universității Babeș-Bolyai, studenți pe care noi îi reprezentăm. Dacă nu ai reușit în prima etapă a admiterii, nu te descuraja, mai ai o șansă curând.  Se apropie o a doua etapă de admitere, desfășurată în perioada 7-16 septembrie. Nu îți pierde speranța. Te așteptăm alături de noi!

Perioada aceasta a schimbărilor și a lucrurilor făcute diferit ne încurajează și pe noi, cei din OSUBB să recurgem la inovație. Viața de student este una dinamică, iar nevoia de informare este una constantă pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Vrem să ne asigurăm că ești mereu informat despre obligațiile pe care le ai, dar în același timp avem grijă ca drepturile tale să nu fie încălcate. Pentru a se asigura respectarea unor principii solide și diversificate este nevoie de o bună reprezentare a tuturor studenților. De aceea, vom implementa NEWSLETTER OSUBB, un newsletter menit să vină în sprijinul celor care doresc să fie mereu informați despre noutățile din sfera studenției clujene. Aste ne aduce și mai aproape în momente în care distanțarea este una recomandată! 

Ce va conține acest Newsletter? 

Scopul acestuia este de a transmite informații relevante despre drepturile și obligațiile tale,  despre studenții care te reprezintă, conducerea UBB, diverse evenimente, dar și despre noutățile locale și naționale. Sperăm că te-am convins și că vei alege ca tu să fii informat. 

Acest proiect vine în susținerea muncii pe care o depunem pentru a ne asigura că fiecare student al Universității Babeș-Bolyai este reprezentat și informat așa cum trebuie. 

Cum te poți abona?

Dacă vrei ca studenția ta să fie una fără griji trebuie doar să introduci datele tale aici, iar noi ne vom ocupa ca tot ceea ce e mai important să ajungă la tine! 

Categorii: Generale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.