Știm cât de importantă e informația pentru generația noastră și nevoia constantă de a fi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul nostru. Informația e la tot pasul, trebuie doar să știi de unde să o iei și pe cine să întrebi atunci când lucrurile devin puțin neclare. 

 

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, OSUBB, cum ne place nouă să îi spunem, este un instrument pe care îl poți folosi atunci când nu știi cum să procedezi în anumite situații sau când întâmpini o problemă care necesită mai multă atenție. Pentru a veni în ajutorul tău, în perioada 28 septembrie – 28 octombrie, OSUBB desfășoară Campania de Informare, un eveniment anual, care are ca scop eficientizarea procesului de asimilare a unor noțiuni de bază pe care un student trebuie să le știe. În această perioadă se lansează și Ghidul Studentului, un mic dicționar studențesc, ce cuprinde toate informațiile pe care am fi dorit să le știm în anul I. Vei înțelege mai bine ce înseamnă sesiunea, procesul Bologna și învățământul superior de calitate, vei învăța cum să îți folosești corect drepturile, dar și care îți sunt obligațiile, vei descoperi locuri faine și vei afla mai multe detalii despre ce înseamnă o mobilitate Erasmus+ sau voluntariatul. Ghidul cuprinde mult mai multe lucruri interesante, dar te lăsăm să le descoperi! 

 

Vei putea primi Ghidul Studentului în format electronic dacă te abonezi la Newsletter-ul nostru, pe www.osubb.ro, până în data de 27 septembrie. 

 

Pe durata Campaniei de Informare, se vor desfășura și o serie de evenimente online, de la discuții deschise cu importante personalități academice din UBB, până la diverse traininguri de reprezentare și ce înseamnă învățământul centrat pe student, time management, stress management, învățare eficientă and many more! 

 

Toate acestea au fost pregătite cu drag de voluntarii OSUBB, pentru a-ți ușura viața la început de studenție, dar și pentru a-ți consolida cunoștințele deja cunoscute.

Categorii: Generale

2 comentarii

Gabriela · 30 septembrie 2020 la 14:36

dacă m-am abonat acum, mai primesc ghidul studentului? :3

    OSUBB-IT · 1 octombrie 2020 la 18:56

    Desigur 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.