Caravana UBB, proiect marca OSUBB (Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai), pornește din nou la drum cu ocazia celei de-a IX-a ediții a proiectului! Această ediție a debutat pe 1 martie la Cluj-Napoca și se va desfășura până în 30 aprilie.

Prin acest proiect ne dorim să promovăm liceenilor din toată țara, și nu numai, facilitățile de care se bucură studentul clujean, informându-i cu privire la oferta educațională și multitudinea oportunităților de care se pot bucura odată cu înscrierea lor la UBB. Dacă anul trecut Caravana a luat o formă digitală și s-a desfășurat exclusiv în mediul online, în acest an proiectul se va desfășura în format hibrid.

Anul acesta revenim ușor la formatul clasic al Caravanei UBB, prin care membrii OSUBB străbat țara pentru a prezenta liceenilor oferta educațională oferită de UBB și oportunitățile de care pot beneficia ca studenți la Cluj. Pe lista orașelor pe care le vom vizita fizic se află Cluj-Napoca, Zalău, Reșița, Oradea, și nu numai! În total Caravana va ajunge în mod fizic, dar și online, în 39 de județe. Totodată, Caravana UBB va trece granițele și va ajunge și în Republica Moldova, în mod online, promovând oportunitățile pe care le oferă UBB.

Pe lângă prezentarea acestor oportunități, Caravana va avea și evenimente cu invitați speciali (cu nume pe care sigur le veți recunoaște) desfășurate pe platforme online. De asemenea, liceeni vor avea și ocazia să își cunoască potențialii profesori în cadrul unor discuții pe diverse teme de interes.

Categorii: Proiecte

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *