CARAVANA UBB

IMPACT PROIECT:

100+

Prezentări

9

Ediții

20+

Orașe

300+

Voluntari

DESPRE PROIECT

CARAVANA UBB este proiectul prin care aducem mai aproape de liceeni oferta educațională a Universității Babeș- Bolyai. De la an la an, caravana ajunge la tot mai multe licee din țară, elevii având astfel șansa de a participa la prezentările facilitate de voluntarii OSUBB, dar și de a primi sfaturi și răspunsuri la toate întrebările și curiozitățile legate de studenția la UBB.

Testimoniale

“Caravana nu este doar despre prezentări și licee. Ea a început și a continuat având la bază oamenii. Tot ceea ce am realizat în acest proiect a fost pentru a le insufla elevilor sentimentul că, pe lângă educația de calitate oferită la UBB, viitori studenți vor avea parte și de o comunitate studențească strâns unită și solidară.”
Ștefan Cristinaru
coordonator academic 2022
“Carvana mi-a reamintit cât de importantă este comunitatea din care faci parte. Sfatul meu pentru viitorii studenți este să se lase inspirați de oamenii cu care interacționează. Să observe, să asculte, să preia ce e valoros. Sunt sigură că la UBB au toate șansele să găsească mentorii de care au nevoie.”
Andrada Oprea
coordonator comunicare 2022
“Mă bucur că anul ăsta am ajuns la voi! Vă mulțumesc pentru fiecare glumă, zâmbet, întrebare pusă. Fiecare dintre voi ne-ați făcut ziua mai bună și ne-ați ajutat să trecem peste momentele stresante de înaintea prezentărilor. Nu regret nicio zi nedormită, tren pierdut sau nerv consumat!”
Denisa Sas
voluntar caravanA ubb 2022
“Să nu vă fie frică de necunoscut și de a cunoaște lucruri noi, studenția e făcută ca să descoperiți ceea ce vă place. UBB vă poate oferi atât de multe oportunități, trebuie doar să alegeți, iar un grup de omuleți de la facultate sau din organizațiile studențești vă poate aduce mereu mai aproape de a avea niște ani minunați.”
Claudia Drăgan
Fost coordonator principal

Echipă coordonare

Antonia Bardan

Responsabilă departament Prezentări

Denisa Sas

Coordonator Principal

Rareș Matișan

Responsabil departament Comunicare

Julieta Pop

Responsabilă departament Logistică

Flavian Cozma

Responsabil departament Imagine&PR