S-a terminat anul universitar, dar îți dorești să rămâi în continuare la Cluj?
Ei bine, UBB îți pune la dispoziție căminele studențești în care vei putea rămâne pe perioada verii astfel încât să nu uiți de spiritul studenției până la începerea următorului an universitar.
Cine beneficiază de aceste cazări?

Vor beneficia de cazare studenţii şi doctoranzii, cadrele didactice şi alte categorii de angajaţi ai universităţii, dar și alte persoane care solicită cazare pe perioada vacanței de vară, inclusiv cei care vin să dea admiterea în cadrul UBB.

Care este taxa de cazare?

Pentru studenți, doctoranzi, cadre didactice și alte categorii de angajați ai universității, taxa va fi cea care se aplică în timpul anului universitar. Pentru alte persoane ce solicită cazarea pe timpul verii în cămine, se vor aplica tarifele de vară, unde se plătește noaptea de cazare, prețul variind în funcție de perioada verii.

De ce acte este nevoie pentru cazare?

Pentru depunerea cererii de cazare în cămin pe perioada verii este nevoie de următoarele:

  • Cerere tip – disponibilă online, la administrația căminelor și la Serviciul Social
  • Adeverință de student
  • Documente justificative care să susțină motivul pentru care are nevoie de cazare (constituie un criteriu de prioritizare, dar nu sunt obligatorii)
  • Consimțământul solicitantului că acceptă condițiile de trai generate de activitatea de renovare, reparații, igienizare, dezinsecție și activități aprobate de către conducerea Universității Babeș-Bolyai.

Cererea disponibilă online: https://docs.google.com/document/d/1OgflIpeJ7eM5Zlm64qA3c-HcQPbK58F2hqt9bHDEV_c/edit?fbclid=IwAR1cJ7UbW-xPGUanUtTgbMexWeDuHCHkrXveM3UAPYb5aDTdU3p0NLiYDdI

 

În ce perioadă se poate depune cererea și unde anume?

Perioada de depunere a cererilor este 11 – 25 Iunie, iar rezultatele inițiale vor fi afișate în data de 3 Iulie.

Studenţii pot depune cererea însoțită de documentele necesare la administraţia căminului în care sunt cazaţi. Cei care nu locuiesc în cămin vor putea depune cererea la Serviciul Social- Direcţia Generală Administrativă a UBB, strada I. I. C. Brătianu, nr. 14.

Unde se depun contestațiile?

Contestațiile se vor depune în perioada 3-5 Iulie, interval orar 9:00-12:00, la Serviciul Social UBB, strada I. I. C. Brătianu, nr. 14.

Rezultatele finale vor apărea în data de 10 Iulie.

Când vei putea confirma locul în cămin?

Confirmarea locului de cazare se va face la căminul în care ai fost repartizat, în perioada 11 – 31 Iulie.

Pe ce perioada a verii poți locui în cămin?

Perioada maximă de cazare pe timpul verii este: 16 Iulie – 9 Septembrie.

 

Alte informații referitoare la cazarea pe vară veți putea găsi aici:

http://csubb.ro/wp-content/uploads/2019/06/Regulament-cadru-privind-cazarea-in-caminele-studentesti.pdf?fbclid=IwAR0nbIIKKiFKCyjsyfXAeC5mc7oofXozCKDQjABUBCrW5rMEDIjzRosWtGM

https://senat.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2015/12/Regulament-cadru-cazare-2017-2018.pdf?fbclid=IwAR0W-5A6HCrJsv-JjfZBQ5LQ0mo_Y7NMp5t9j7Czmv6oPrCTGeviZcbG6DQ

Categorii: Generale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.