Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai

Despre Noi

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) este ONG-ul înființat la nivel de Universitate care este alături de studenții de la ta toate facultățile din UBB. Pe scurt o organizație care unește peste 1000 de studenți din diferite părți ale țării, care sunt la o facultate în Cluj.

Cu peste 25 de ani de activitate am creat o întreagă cultură organizațională în continuă evoluție și schimbare. Această cultură îndrăgită de mulți membrii este expusă în diferitele proiecte pe care OSUBB le organizează în fiecare an.

Scop

Scopul principal al OSUBB, după care ne ghidăm încă din momentul înființării organizației, este acela de a reprezenta drepturile și interesele comune ale tuturor studenților din Universitatea Babeș-Bolyai. Prin demersurile realizate în acest sens, ne dorim să reprezentăm o sursă accesibilă de informare, pentru a oferi tuturor studenților șansa de a cunoaște informațiile elementare din sfera educațională și cea a reprezentării studentești.

De asemenea, prin întreaga noastră activitate din sfera extracurriculară , dorim să le oferim studenților din UBB posibilitatea de a participa la proiecte și evenimente relevante, prin care își pot îmbunătăți competențele și aptitudinile, atât pe plan profesional, cât și personal.

Departamente

Imagine & PR
Nu ai avut până acum ocazia de a-ți face cunoscută pasiunea pentru design, scriere creativă sau social media și ai nevoie de o echipă alături de care să îți antrenezi spiritul creativ? În departamentul de Imagine și PR vei găsi o sursă continuă de inspirație, pentru a-ți duce pasiunea la următorul nivel.
Resurse Umane
Pentru toată energia și spiritul OSUBB, care ne face speciali, este responsabil departamentul de Resurse Umane. Aici, voluntarii departamentului lucrează pentru a găsi cele mai potrivite activități de teambuilding și motivare a membrilor organizației, dar și pentru a-i ajuta pe aceștia din urmă să își găsească locul potrivit în puzzle-ul asociației.
Fundraising
Pentru ca fiecare proiect să se desfășoare în cele mai bune condițiii, avem nevoie de sprijinul unor parteneri care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus: crearea și implementarea de proiecte pentru studenți și chiar liceeni. De îndeplinirea acestui obiectiv, este responsabil departamentul de Fundraising. În cadrul acestuia vei putea identifica și realiza colaborări cu partenerii și sponsorii alături de care împărtășim valori comune.
Educațional
Te-ai regăsit în situația de a nu-ți cunoaște exact obligațiile pe care le ai ca student sau nu ai știut cui să adresezi valul de întrebări pe care îl aduce sesiunea de examene? OSUBB vine în ajutorul tău prin departamentul Educațional! Departamentul Educațional are ca scop principal identificarea și soluționarea dificultăților întâlnite de studenți în mediul universitar, dar și oferirea de sprijin și îndrumare pentru aceștia, pe tot parcursul studenției.
Tineret
Departamentul de tineret este unul dintre cele mai noi departamente din cadrul OSUBB. Dacă iți place lucrul cu persoanele de vârsta ta și dacă îți place mitoza și meioza, poți aplica liniștit, știind că regimul de la Praga mai are câțiva ani numărați până cedează opoziției cehe (hihi).
Scriere De Proiecte
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Testimonialele membrilor