Te-ai gândit vreodată cât de multe poate schimba prezența unui singur om? Într-o mare de oameni, să îți faci vocea auzită nu este atât de greu, mai ales dacă ești student la UBB și te afli în perioada de evaluare a cadrelor didactice.

În perioada sărbătorilor putem dărui mai mult decât doar cadouri persoanelor dragi. Ne aflăm în poziția de a oferi un feedback care contează. Indiferent dacă este un plus sau un minus, ceea ce vreți să spuneți despre cadrele voastre didactice, nu ezitați să vă exprimați opinia, cât de detaliat doriți. Credeți-ne, aceste aspecte merită puse în lumină!

Știm cât de stresantă poate să fie perioada de dinaintea sesiunii, de aceea putem răsufla liniștiți, fiindcă ne este pusă la dispoziție o perioadă generoasă de timp pentru a completa formularele de evaluare. Astfel, ne este oferit răgazul necesar pentru a ne gândi cu atenție la ceea ce ne dorim să transmitem. Pentru cei de la învățământul cu frecvență este vorba despre perioada 7 decembrie – 9 ianuarie, iar pentru cei de la învățământul cu frecvență redusă sau la distanță, 4 – 17 ianuarie.

Să nu uităm că trăim o perioadă în care totul se află la un click distanță. Unde mai exact? Pe AcademicInfo, în partea stângă a paginii, la secțiunea Evaluare profesori. Haideți să evaluăm! Ne onorăm astfel nu doar dreptul la liberă exprimare, ci și la evaluarea periodică a cadrelor didactice, pentru a putea beneficia de un act educativ de calitate.

Totuși, dacă nu am reușit să vă convingem sau încă ați rămas cu rețineri, vă anunțăm că formularele vor fi anonime, pentru a respecta confidențialitatea fiecăruia și pentru a oferi oportunitatea la o opinie sinceră. Așadar, ce mai aștepți? Căci pâna la urmă, o singură dată devenim și noi „profesori”.

Categorii: Generale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.