Future Up
martie-aprilie

Impact

20 Internshipuri oferite

2 Ediții desfășurate

PitchLab

FUTURE UP este un proiect marca OSUBB care are drept scop familiarizarea studenților din Cluj-Napoca cu actualele cerințe ale pieței muncii. Proiectul își dorește să fie liantul dintre studenți și un viitor loc de muncă în domeniul visat, oferindu-le ocazia să consulte oferta actuală a acestuia, dar și să își dezvolte noi abilități, cu scopul de a-și găsi jobul perfect.

Testimoniale

“Prin Future Up am început să îmi redescopăr pasiunea pentru Design Grafic, fotografie și editing, toate acestea prin conectarea cu alți oameni care erau cu adevărat pasionați de așa ceva! A început să mă pasioneze din ce în ce mai mult ideea de “freelancer” cu toate că la facultate studiez alt domeniu. Pentru mine este mai importantă experiența de viață decât teoria, așadar, Future Up reprezintă cumva o cale de mijloc care ne mulțumește pe toți. Pe mine m-a motivat să încep de la 0 un lucru care părea imposibil, iar astăzi este un lucru pe care îl fac oricând, la orice oră, oriunde!”
Bianca
Participant
“M-am bucurat mult că am putut contribui la realizarea proiectului, aflat anul trecut la prima sa ediție. Este un proiect cu foarte mult potențial, ce ajută studenții pe plan profesional, iar acest lucru l-am observat atât din interacțiunea avută cu participanții primei ediții, cât și din interacțiunea cu angajatorii de anul trecut. Serile sociale avute cu participanții, dar și sesiunile de lucru la care am fost prezent m-au bucurat și m-au antrenat să fiu mereu la fel de perseverent ca o persoană care vrea să se angajeze. Recomand experiența de voluntar și implicarea în proiect, pentru că rezultatele ce le poatea avea sunt impresionante!”
Andi Alupei
Voluntar
“A fi voluntar pentru Future Up a fost o provocare. De ce? Pentru că îmi doream să le ofer participanților o experiență minunată și să îi ajut cu orice ar fi avut nevoie. Recunosc, nu a fost ușor, dar a meritat. În urma proiectului am realizat cât de multe am învățat chiar și eu odată cu participanții. Am cunoscut oameni noi, am întampinat obstacole, dar cel mai important, mi-am creat amintiri. Future Up nu este doar un proiect, este o experiență pentru o viață, un sentiment. A fi voluntar în cadrul lui nu este doar despre muncă, este despre pasiune, dedicare și dezvoltare.”
Alexandra Belei
Voluntar
“Pentru mine, experiența Future Up a fost o experiență memorabilă. Am aflat de acest eveniment pe Facebook undeva prin Martie 2021, și am zis “hai să încerc și eu”. Și într-adevăr, am învățat multe lucruri noi, în special pe partea de Graphic Designer. Experiența a fost superbă, și nu regret că m-am înscris. Recomand tuturor să experimenteze acest proiect!”
Ștefan
Participant