Primul proiect desfășurat în cadrul Organizației Studenților din Universitatea Babeș Bolyai (OSUBB), care vine în ajutorul studenților dornici să își găsească locul pe piața muncii este FutureUp. Aflat la cea de-a doua ediție, acesta reușește să aducă cinci parteneri noi și zece posturi care, mai mult ca sigur, vor reprezenta un ajutor pentru studenții dornici să facă primii pași spre cariera lor. 

Încercăm să pregătim viitorul, dar acționând în prezent. Iar ceea ce putem face noi pentru tineri este chiar proiectul amintit anterior. Prin urmare, studenților nu le-ar rămâne decât să se înscrie cât mai repede în cadrul proiectului FutureUp, folosind acest link. Perioada de desfășurare a proiectului este 25 martie – 08 aprilie, iar în prezent peste 70 de persoane se numără pe lista de participanți. În cadrul ediției de anul acesta, cei care vor participa, vor putea să-și exerseze sau să deprindă cunoștințele și abilitățile în domenii precum, Marketing, HR, Economie, IT. Companiile partenere care pot asigura studenților o experiență inedită, cât mai apropiată de a experiența unui real loc de muncă sunt: Emerson, Klain, Alstom, Devoratorii de Marketing și Zynk.

Obiectivele proiectului în desfășurare sunt mai multe, dincolo de ceea ce am prezentat până acum. Așadar, FutureUp presupune și cunoaștere de sine, cunoașterea a ceea ce îți place să faci, a ceea ce ai putea face pe viitor, identificarea propriilor caracteristici și nevoi cu un domeniu nou sau unul pentru care te pregătești, mărirea câmpului de persoane cu care interacționezi, iar alte detalii și beneficii pot fi cunoscute prin aplicarea pe una dintre pozițiile dispuse de companiile partenere. Desfășurarea propriu-zisă a proiectului va fi pe durata a două săptămâni, timp în care, participanții vor putea intra în contact direct cu posibilul său angajator, vor susține traininguri oferite de compania la care au aplicat, formându-și astfel o bază teoretică potrivită pentru susținerea activităților practice. După finalizarea acestora, companiile vor aloca participanților sarcini, care trebuie realizate într-un anumit interval de timp, iar în urma evaluării rezultatelor, vor afla cine va ocupa postul de Internship.

Categorii: Proiecte

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *