Cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor din 5 Decembrie, Comunitatea ONedu România a readus la viață Gala Voluntariatului, după aproape 3 ani în care a fost afectată de pandemie. 

În data de 3 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților din București, Comunitatea ONedu și-a arătat recunoștința atât față de cei mai implicați voluntari, cât și față de cele mai implicate organizații, prin acordarea de premii pentru diverse categorii.

Cele 5 categorii care au fost premiate au fost: Social și umanitar, Tineret, Educațional, Protecția drepturilor omului și activism civic și Organizația anului.  Printre alte 23 de organizații, care și-au adus aportul în dezvoltarea societății, Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) a avut deosebita plăcere să fie nominalizată la categoria Organizația anului.

În urma jurizării, premiile au fost acordate pentru fiecare categorie, iar Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai a obținut locul I la categoria în cadrul căreia a fost nominalizată, anume Organizația anului 2022

Acest premiu a fost, cu siguranță, unul prin care munca voluntarilor OSUBB (depusă în scopul reprezentării studențești) a fost apreciată și, în același timp, încurajată spre a face lucruri și mai mărețe.

5 decembrie, ziua internațională a voluntarului, este cu siguranță una importantă pentru OSUBB, căci ne amintește de toți oamenii frumoși care și-au pus amprenta asupra dezvoltării comunității studențești din Cluj-Napoca.

Așadar, pentru toți voluntarii OSUBB, care din anul 1997 militează pentru respectarea drepturilor studenților și pentru integrarea acestora în mediul universitar, dar și pe piața muncii, nu avem decât cuvinte de recunoștință!

Numai împreună suntem toți!

Mulțumim!

Categorii: Proiecte

1 comentariu

Faude · 9 februarie 2023 la 13:55

Universitatea Babeș-Bolyai este una dintre cele mai bune din tara. Felicitari pentru toate realizarile.

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *