Model European Union Strasbourg (MEUS) este cea mai realistă simulare a procesului decizional al Uniunii Europene și are loc chiar în clădirea Parlamentului European din Strasbourg. În cadrul conferinței, 200 de studenți motivați și tineri profesioniști vor avea oportunitatea de a vedea cum funcționează cu adevărat instituțiile europene.
Timp de o săptămână, participanții își vor asuma rolurile membrilor Parlamentului European, Miniștrilor, Comisarilor, Lobbyiștilor, Interpreților și ale Jurnaliștilor, și vor dezbate pe baza unor propuneri legislative adevărate.
Conferința va avea loc între 6 și 13 Aprilie 2019, și va avea 3 subiecte de discuție:
    • Schimbarea Climatică
    • Protecția Consumatorilor
    • Alegerile Europene
Conferința nu numai că este o oportunitate unică de a câștiga experiență directă în legătură cu felul în care funcționează Uniunea Europeană chiar în Parlamentul European, dar este și un cadru ideal pentru dezvoltarea abilităților de dezbatere, de public speaking și a abilităților lingvistice! Mai mult, veți avea ocazia să întâlniți tineri din toată Europa și din afara ei, și să trăiți experiențe de neuitat timp de o săptămână întreagă.
Perioada de aplicare se va încheia în data de 6 Ianuarie 2019, așa că nu ezitați să aplicați aici:
https://meu-strasbourg.org/b/apply
Urmăriți evenimentul aici:
Categorii: Generale

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.