Junior Summer University (JSU)

Junior Summer University, pe scurt JSU - este prima universitate de vară pentru elevii din România, care oferă anual elevilor trailerul studenției lor. Anul acesta proiectul ajunge la ediția aniversară cu numărul 11, în care 250 de elevi vor avea ocazia de a-și forma o viziune mai bună asupra viitorului universitar și de a lua cu ei acasă, o mică parte din viața de student clujean.

UBB Fest

Este singurul festival la nivel de universitate ce îmbină latura culturală cu cea sportivă și profesională. Studenții sunt invitați gratuit la o mulțime de evenimente, fie ele concursuri de role, bmx, skateboard sau diferite workshop-uri desenat în cafea, de tatuaje cu henna sau traininguri de orientare în carieră.

→ Caravana UBB

Prin acest proiect voluntarii noștri străbat țara în lung și-n lat pentru a prezenta oferta educațională a UBB-ului și oportunitățile de voluntariat din Cluj Napoca

→ EDU Open

Este un proiect dedicat oricărui student. În cadrul acestui proiect se țin traininguri și workshopuri axate în primul rând pe documentarea cu privire la diferite teme de interes din societate, iar în al doilea rând pe acumularea de informații cu privire la dezbaterile academice, oratorie și retorică.

Sfertul Academic

Cel mai nou proiect al nostru, prima revistă cu și despre studenți în care poți afla toate noutățile ce țin atât de ceea ce oferă Clujul cât mai ales viața de student aici.

 

→ TRIX