Junior Summer University (JSU)

Junior Summer University este un proiect educațional de tineret, care a fost inițiat pentru prima dată în România în anul 2008, fiind o premieră în Europa de Est. Anul acesta a ajuns la a XIV-a ediție și a oferit o mostră din ceea ce înseamnă viața de student unui număr de 300 de elevi absolvenți de clasa a XI-a.

UBB Fest

UBBFest este singurul festival studențesc ce îmbină armonios latura culturală, sportivă și pe cea profesională. Aflat la a 8-a ediție, festivalul a încântat tinerii și studenții din Cluj-Napoca prin worksopuri de henna, show de improvizație, teatru în aer liber în Campusul Hașdeu, dancebattle, competiții sportive, traininguri în domenii de interes pentru tineri (Public Speaking, Educație Financiară, Scriere de Proiecte, Târg de Cariere).

Caravana UBB

Caravana UBB este proiectul care își depășește an de an limitele, ajungând în tot mai multe orașe ale țării pentru a prezenta elevilor din clasele a XI-a și a XII-a oferta educațională a UBB și oportunitățile de voluntariat din Cluj-Napoca.

EDU Open

Edu Open este un proiect educațional, dedicat studenților ce cuprinde traininguri și workshopuri axate în primul rând pe teme de interes din mediul educațional, iar în al doilea rând pe acumularea de informații cu privire la dezbaterile academice, oratorie și retorică.

Sfertul Academic

Este cel mai nou proiect marca OSUBB, o revistă scrisă de studenți ce cuprinde oportunitățile și noutățile de interes din Cluj-Napoca pentru studenții noștri.

TRIX

Pune față în față bobocii aflați la prima lor sesiune cu studenții mai mari și mai experimentați, deja veterani ai examenelor, prin sesiuni de mentorat în cadrul cărora pot afla atât diverse tips&tricks despre cum să învețe și să-și organizeze timpul, cât și ce să facă și ce să nu facă în sesiune.