SĂPTĂMÂNA BOBOCULUI

IMPACT PROIECT:

100+

Activități

9

Ediții

20+

Participanți

300+

Voluntari

DESPRE PROIECT

SĂPTĂMÂNA BOBOCULUI reprezintă un proiect dedicat îndrumării și integrării celor mai tineri membri ai comunității UBB în frumoasa experiență a vieții de student. Ne propunem să le oferim ocazia de a gusta din plin din farmecul studenției, de a-și extinde cercul de prieteni și de a descoperi mai multe despre universitatea noastră. Aducem împreună activități atât distractive, cât și educative, în primele săptămâni ale anului universitar, pentru a-i ghida în drumul lor către succes și realizare.

Testimoniale

“Ca fost coordonator al Săptămânii Bobocului, pot spune că am privit evoluția participanților de la prima activitate, până la ultima și chiar și după în activitatea de voluntar, și am realizat cât de mare este impactul acestui proiect. Este esențial ca în special studenții de anul I, să aibă o integrare cât mai caldă și plină de evenimente care să îi apropie de viața de student din Cluj. Vă încurajez să participați, să vă faceți prieteni, și să vă îndrăgostiți și voi de mediul universitar din Cluj!”
Beatrice Lupu
coordonator SB 2021
“Dacă ar fi să descriu cum m-am simțit în perioada proiectului, nu aș putea să exprim în totalitate în cuvinte. Știi de ce? Pentru că a fost un roller coaster de emoții mișto pe care le-am simțit eu, cât și oamenii din jur. Am văzut pentru prima dată cum oamenii își pot exterioriza momentele dificile prin care au trecut în fața unor persoane pe care abia le-au cunoscut, cum pot să coopereze ca și când au lucrat în echipă de când se știu. Săptămâna Bobocului este proiectul în care dai startul studenției și îți oferă ocazia să observi cât de frumoasă e și cel mai important, că nu ești singur.”
Bogdan Ciudin
VOLUNTAR SB 2022