Dacă ești în anul 3 sau 4 de facultate, dorești să alegi masterul pe care să-l urmezi și poate nu ești sigur de unde să începi, ai nimerit unde trebuie! Știm că poate fi o etapă puțin dificilă, având în vedere că sunt multe opțiuni care îți fac cu ochiul. Deoarece noi vrem să îți oferim o mână de ajutor care să te îndrume să ieși din impas, am revenit și în acest an cu Târgul Masteratelor.

Târgul Masteratelor, realizat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), în colaborare cu Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (CSUBB), reprezintă un eveniment dedicat atât studenților din ani terminali, cât și celor care vor să se hotărască din timp ce master vor să urmeze.

Acesta se va organiza la Cantina din Complexul Studențesc Hașdeu, în perioada 24-26 aprilie, între orele 11:00-16:00. În cadrul Târgului te vei întâlni cu reprezentanții a 17 facultăți din UBB, cărora le vei putea adresa toate întrebările pe care le ai în legătură cu programele de masterat de la facultatea lor.

Astfel, vei putea afla despre fiecare masterat informații specifice în legătură cu modalitatea și criteriile de admitere, perioada de înscriere, cuantumul taxei, limbile de predare, bursele oferite.

Totodată, dacă încă nu ești sigur pe ceea ce vrei să faci mai departe, i-am invitat pe cei de la Centru de Carieră, Orientare Profesională și Alumni (CCOPA) să fie alături de noi în cadrul târgului, pentru a reuși să-ți punem la dispoziție o serie de specialiști care te pot îndruma în parcursul tău academic.

Astfel, cei de la CCOPA ți-au pregătit un workshop dedicat orientării în parcursul academic, cu dorința de a te ajuta cât mai mult în cazul în care te afli printre studenții care nu știu exact ce domeniu de activitate li s-ar potrivi pe viitor. 

Workshopul se va desfășura pe data de 25 aprilie, ora 18:00, la sediul CCOPA din Cantina Complexului Studențesc Hașdeu. Dacă dorești să participi, te poți înscrie completând acest formular, până la data de 24 aprilie, ora 23:59.

Cu toate acestea, dacă ești nerăbdător și vrei deja să aflii ce masterate îți pune la dispoziție Universitatea Babeș-Bolyai, ți-am pregătit și o bază de date care conține toate programele de master de la fiecare facultate, modalitățile de admitere pentru fiecare dintre aceste programe, taxele de școlarizare, limbile de predare și o trimitere către site-ul facultății. Pentru a accesa baza de date menționată, poți da un click aici.

Astfel, dacă îți place ceea ce facem, rămâi aproape de noi,  abonandu-te la newsletterul nostru sau urmărindu-ne pe rețelele de socializare, precum Facebook (OSUBB Cluj-Napoca) și Instagram (osubbcjn). Acolo te vom ține la curent cu acest eveniment, dar și cu alte activități pe care le desfășurăm.

Categorii: Academic

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *