TRIX
noiembrie-decembrie

Impact

150+ Participanți anuali

6 Ediții desfășurate

Despre proiect

TRIX este proiectul de mentorat care vine în ajutorul bobocilor. Cum prima sesiune vine cu cele mai multe noutăți, voluntarii OSUBB sunt alături de boboci, înainte de începerea sesiunii de examene, pentru a le oferi sfaturile de care aceștia au nevoie pentru o sesiune fără griji. De asemenea, participanții sunt invitați și la diverse traininguri și workshopuri, care au scopul de a-i ajuta să gestioneze mai bine taskurile și emoțiile care vin la pachet cu prima sesiune de examene.

Testimoniale

“Pentru mine, a fi mentor TRIX a reprezentat un moment în care am realizat cât de minunată poate fi studenția și de cât de mult poți evolua în această perioadă. De la boboaca puțin speriată de schimbările care au intervenit în viața ei, am ajuns persoana care îi ajută pe ceilalți studenți să se acomodeze cu un nou început. Nu am să uit emoțiile, entuziasmul și inocența de a fi student în primul an, iar cu ajutorul Trix am avut oportunitatea de a ajuta bobocii să elimine din stresul și fricile cauzate de prima sesiune.”
Giovanna Bălan
mentor trix v
“Să fii mentor la Trix e ca și cum ai trece încă o dată prin primul an de facultate, prim prima sesiune, e exact un al doilea început. Trăiești din nou aceleași emoții împreună cu studenții de anul 1, încerci să îi ajuți cum poți tu mai bine, dar, adânc în sufletul tău, vrei sa mai retrăiești acele momente deoarece sunt unice și extrem de frumoase. Prin asta am trecut eu alături de bobocii de anul trecut și aș face-o necondiționat, doar ca să mai am parte de aceleași emoții și același vibe pe care le-am cunoscut în primul an de facultate.”
Alexandra Stoian
mentor trix v
“Anul trecut în perioada asta eram un student în anul 1 care încă descoperea cum funcționează, iar gândul că sesiunea se apropia încet mă neliniștea teribil. Sincer, salvarea mea a fost Trix. Am participat la acest proiect și faptul că am vorbit cu stundenți mai mari m-a făcut să văd sesiunea ca pe un monstru mai puțin înfricoșător. Acest proiect este colacul de salvare de care are nevoie fiecare student înainte de prima lui sesiune, așa că, pentru mai puțin stres și nopți nedormite, recomand Trix.”
Alexandra Clej
mentor trix vI
“Trix m-a ajutat să văd cu alți ochi studenția, să trec peste emoțiile sesiunii și mi-a arătat că acești ani vor fi cei mai frumoși din viața mea, la care mă voi gândi mereu cu un zâmbet pe buze. Trix este mai mult decât un proiect, este o doză de optimism și bucurie de care fiecare boboc are nevoe la început de drum.”
Ștefan Lazăr
Participant trix v